Agility Letøvet Hold ved Linda og Helle

 

Holdet er for hunde, der har indlært alle forhindringer og hundeførere, der er bekendt med de mest gængse vendinger. Hunden arbejder nu stabilt sammen med sin fører uden snor.

 

Vi arbejder med en kombination af lette baner med masser af fart og motivation for hunde og førere og andre baner med fokus på pæne og korrekte vendinger. Vi øver banegennemgang og lærer at finde den bedste vej rundt på banen for den enkelte hund og fører. Vi fortsætter slalomtræningen, med fokus på stabilitet og indgange fra sværere vinkler.

I løbet af året tilføjer vi nye vendinger, hvis holdet er klar til det.

 

Holdet er bygget op med en kombination af undervisningsmoduler med træner/hjælpetræner og moduler med selvtræning, hvor hundeførerne hjælper hinanden med at løse kendte vendinger. 

 

For at kunne være med på letøvet hold kræver det at hunden er i god form, ikke overvægtig og ikke plaget af skader. Derudover kræver det at hund og hundefører har et stabilt fremmøde hen over året og at der meldes afbud, når man er forhindret i at møde op til træning.

 

Trænerteamet og hundeførerne skaber i fællesskab et godt socialt sammenhold på holdet. Kage efter træning er altid et velkomment input :-)

Nyheder

Sponsorer