Rallylydighed

Rally begynder/let øvet/øvet

Vi er pt. slået sammen til ét hold. Vi er 2 trænere på hver gang så vi kan tilgodese både begynder og øvede hunde.

På dette hold arbejder vi med differentieret undervisning.

For at starte på rallyholdet er det en forudsætning at du har god kontakt med din hund. Grundtræning som stå, sit og dæk skal også være på plads.

For begynder hundene vil der være en del grundtræning. Vi arbejder videre med den alm. grundtræning som stå – sit – dæk – line føring osv. Hvor vi skal kunne gå fra hundene - og rundt om hundene i de forskellige positioner

Derudover skal din hund lære at arbejde på både venstre og højre side – dreje rundt om sig selv og rundt om dig – gå forlæns, baglæns og sidelæns – springe over og løbe gennem forhindringer, samt en masse andre sjove ting.

Du vil blive introduceret for de første skilte og som hundefører lærer du at finde rundt på en rallybane og hvordan de forskellige øvelser udføres korrekt.

Efterhånden som i udvikler jer vil i blive introduceret for flere og sværere skilte så udviklingen holdes i gang hele tiden. I kommer til at gå flere og sværere baner og vi vil nørde i præcision og gå mere i dybden med konkurrence reglerne.

Uanset hvilket niveau du/i er på vil vi arbejde med leg og samarbejde mellem hund og fører, på en ”anderledes” og sjov måde.

Rally skal være sjovt for både hund og fører.

Kontaktperson for holdet er Liselotte Svenningsen - lottehs1960Xgmail.com (indsæt @ i stedet for X)

Nyheder

Sponsorer