Klubmodul henter siden
Rally
8
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info

Rallylydighed

 Rally begynder/let øvet

På dette hold arbejder vi med differentieret undervisning så uanset om du kommer direkte fra hvalpe og/eller kursushold eller du har en mere øvet hund så finder vi en undervisning der passer til dit niveau.

Der vil være en del grundtræning. Vi arbejder videre med den alm. grundtræning som stå – sid – dæk – lineføring osv.

Der ud over skal din hund lære at arbejde på både venstre og højre side – dreje rundt om sig selv og rundt om dig – gå forlæns, baglæns og sidelæns – springe over og løbe gennem forhindringer, samt en masse andre sjove ting.

Du vil blive introduceret for de første skilte og som hundefører lærer du at finde rundt på en rallybane og hvordan de forskellige øvelser udføres korrekt.

Efterhånden som i bliver dygtigere, kommer der også skilte fra mere øvede klasser så vi kan klæde jer på til at rykke op på øvet hold.

Uanset hvilket niveau du/i er på vil vi arbejde med leg og samarbejde mellem hund og fører, på en ”anderledes” og sjov måde.

Rally skal være sjovt for både hund og fører.

Rally øvet

Alle hunde kan arbejde i tæt kontakt med fører uden snor, og førerne kender til næsten alle øvelser.

Vi finpudser alle øvelserne, evt. koblet de sidste på og får øvet os ekstra i dem der er svære for den enkelte hund og fører. Vi kigger meget mod konkurrence udfordringer, hvor vi kigger på øvelserne i konkurrence sammenhæng, og konkurrenceproblematikker hos den enkelte hund. Der arbejdes meget med højrehandling. Målet er at alle øvelser skal kunne udføres på højre, såvel som på venstre side


 

Læs mere
Tid/Sted
Tirsdag 19:00-20:00 Dch Viborg, Pladsen
Pris pr. rate  /  Årligt kontingent
500,00 kr.

Nyheder

Sponsorer