Agility Grundlæggende

Info

Agility begynder 2

På dette hold lærer hund og hundefører at løbe agility. På dette hold har vi fokus på det basale forhindringsindlæring, handling på begynderniveau, vendingerne forkryds, bagkryds, blindkryds, vejledning til hvordan man går og planlægger sin og hundens bane.

Desuden har vi fokus på hundens krop, motorik og styrke. Hunden skal være slank og have god styrke for at undgå skader. Vi øver hundens motorik hver gang til træning.

Vi løber oftest ikke baner, men moduler (små baner) hvor man lære at handle sin hund og de forskellige handlingsmuligheder, samt indlæring af de forskellige forhindringer. Der vil være flere moduler som man rotere imellem i træningstiden. Træneren/trænerne vil give råd og vejledning, men træningen består også af selvtræning.

Vi løber flere hunde ved siden af hinanden, så hunden skal kunne blive ved sin ejer og komme ved indkald. Samtidig er det en fordel at hunden kan øvelsen ”Bliv”. Når man er blevet god på dette hold, rykker man op på holdet ”agility øvet 1” og ”agility øvet 2”.

Der er vigtigt man er mødestabil og husker at melde afbud, i fht planlægningen af træningen. Hunden skal være et år for at starte på holdet.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

6
Lørdag Tid: 09:30 - 10:30
Sted: Dch Viborg, Pladsen
Instruktør: Hardy Møller / Jennifer Jensen /
TW90aW9ucy0gb2cgaHlnZ2UgaG9sZA==
Tilmeldte: 3/10
Betalingsplan: Årligt kontingent 01.01
Ratepris : 500 kr.
Tilmeld

7
Søndag Tid: 09:00 - 10:30
Sted: Dch Viborg, Pladsen
Instruktør: Linda Hvid Henriksen / Sigrid Skovmose /
Tilmeldte: 12/12
Betalingsplan: Årligt kontingent 01.01
Ratepris : 500 kr.
Tilmeld venteliste

Nyheder

Sponsorer